农学院迎70周年校庆系列学术活动-高端学术论坛(五)
2016-05-23 08:42     (查看次数:)

农学院迎70周年校庆系列学术活动

高端学术论坛(五)

应农学院与甘肃省干旱生境作物学重点实验室邀请,美国德克萨斯理工大学(Texas Tech University)农业与自然资源学院副院长David C. Weindorf博士将于2016524-25日来我校访问,并将会在本科、研究生交换项目以及留学奖学金等方面与我校师生进行座谈。欢迎全校师生参加。

讲座题目 1Between Earth and Sky: exploring the impact of global climate change through the prism of arctic soils and ecosystems.

2Polished Publications: A guide of how to plan, construct, and successfully guide a scientific paper through the peer review process.

时间:2016524日下午3:00-4:00(报告结束后开展座谈)

地点:农学院3楼会议室

David C. Weindorf博士简介 CASNR official Biography

He is a nationally recognized expert in land-use planning and a Fulbright Scholar, was named Associate Dean for Research on July 1, 2014. He leads Texas Tech University’s College of Agricultural Sciences and Natural Resources’ international programs and research administration efforts, including international research and development efforts, research program management, budgetary oversight, and research compliance issues.

Weindorf joined the Tech faculty after serving six years as an associate professor and assistant professor of soil classification/land use at Louisiana State University. “Prior to that he served as an assistant professor of soil science at Tarleton State University. In addition, Weindorf served as coach of the intercollegiate soils judging teams at Tarleton State and LSU. He received his bachelor’s degree in range management, a master’s degree in soil science, and doctorate in agronomy from Texas Tech. In the past, the Austin native has focused his research efforts on the development of applications for new technologies in field soil survey, land use management/planning, remote sensing, environmental quality assessment, compost science and international translational soil taxonomy.